Balea Holt-Tengeri Maszk

Balea Holt-Tengeri Maszk

A holttengeri maszkok mindig is a kedvenceim voltak, bár jobbal és kevésbé jóval is lehet találkozni. Legutóbb a Balea készítményét próbáltam ki, ami olcsó árfekvése ellenére is bejövős lett!

balea-holttengeri-maszk.jpg

  • Már használtam a korábbi Holt-Tengeri maszk verzióját a Baleának, de ez egy új, kicsit más összetételű változat, így érdeklődve vártam, mi sül ki ebből.
  • Elég darabos az állaga, ezért abszolút késztetést éreztem, hogy kapásból bőrradírként és ne pakolásként használjam, de ellenálltam a kísértésnek és bemázoltam vele a képem.
  • A darabossága miatt kicsit nehéz volt egyenletesen eloszlatni, de nem volt vészes.
  • Na a mennyiséget a Balea maszkoknál kezdik eltalálni. Kisebbek lettek a kiszerelések, mint voltak, így ez a maszk pont elég lett egy adagnak. Nem annyira szeretem a felbontott tasakot rakosgatni, ezért szerintem ez nem hátrány.
  • Amikor felkentem az arcomra, kicsit csípte a bőrömet, ami egy-két percig tartott. Nem égetett, de “csípős” volt. Egy percre elgondolkodtam, hogy ez most normális vagy esetleg irritációt okozott-e valamelyik összetevő, de ahogy kezdett száradni a krém, néhány perc múlva megszűnt a csípős érzés. Viszont azt egyértelműen éreztem, hogy ez “mélyre ment”. Nem tudom jobban megfogalmazni, de tényleg már a felkenéskor érezni lehetett, hogy ez a kence aktívan dolgozik.
  • Kényelmesen tettem-vettem, amíg letelt a 15 perc, aztán elkezdtem lemosni. Ami miatt nem mindig kedvelem az ilyen pakolásokat – főleg, amit vastagon kell felvinni – az a lemosás, ami sokszor macerás, mert vigyázni kell nehogy szembe menjen, nehéz lemosni, és teli lesz az egész mosdó krém-maradványokkal, hogy aztán fél napig lehessen takarítani. (És ezzel minden szépség-plusz is letakarítódjon az ember arcáról…) Ellenben ezt a maszkot viszonylag egyszerű volt lemosni, mert kisebb darabokká állt össze, amiket egész szépen levitt a langyos víz. Még a szem körül sem volt vele probléma, szépen óvatosan le lehetett törölni.
  • Nagyon puha és tiszta érzést hagyott maga után a pakolás. Láthatóan és érezhetően tisztább lett a bőröm, tisztábbak lettek a pórusok, kevesebb és kisebb mitesszer maradt az orromon. Puha, szinte selymes lett a bőröm, és ez az érzés meg is maradt egy ideig. Persze azért később egy kis hidratáló kellett hozzá, de egyébként teljesen elégedett voltam.

 

Szóval ez kence, most nagyon betalált! Már jó ideje kutatok a vegyes bőrtípusos, ám mitesszeresedésre hajlamos bőrömre jó pakolást, de mostanság valahogy semmi sem volt az igazi. De ez nagyon szépen rendbe kapta az arcomat, szóval azt hiszem mindenképpen újravásárlós lesz ez a maszk!

 

***

Ha van kedved, kukkants be a PandaPiac szépség-támogató kellékei közé! Arra az esetre, ha megtetszik valami, most kuponkódot is tudok adni! 😉

10% kedvezmény bármely a weboldalon található termékre!
10% kedvezmény a kosár végösszegéből, bármely a PandaPiac oldalán elérhető termékből!
TR10
A kupon más kedvezménnyel és kuponnal nem összevonható.


 

Tetszett? Nézz szét a lenti ajánló sávban, hátha találsz olyat, ami még érdekel!

Kövess Facebookon, hogy ne maradj le a legújabb bejegyzésekről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük