Instant Inspiráció Áprilisra

Instant Inspiráció Áprilisra

Pont egy évvel ezelőtt, áprilisban indítottam útjára az instant inspirációk sorozatot, ezért úgy gondoltam az elsőhöz hasonló inspirációs poszttal jelentkezem ebben a hónapban. Vágjunk is bele, nézzük, mi jött szembe mostanában, ami egy kicsivel többet adott esztétikai élménynél, és megérintett vagy akár el is gondolkodtatott. 😉

 
A kedvenc magyar jógimnál talált képpel kezdenék. Örökérvényű üzenet, amire nem árt időről időre magunkat is emlékeztetni! 😉

https://www.instagram.com/p/BhW9l8iDwhM/

Ez a poszt többféle gondolatot is felvetett bennem, amellett hogy jót nevettem rajta.
  • Mindig aktuális kérdés, hogy fel tudjuk-e vállalni magunkat. Nyáron pedig a lekerülő ruhákkal és a felfedett tökéletlenségekkel talán egy kicsit gyakrabban is felmerülő kérdés.
  • Tudjuk-e élvezni a pillanatot, tudjuk-e beleengedni magunkat és csak megélni az örömöt? Ha boszis hangulatunk, azért el tudjuk-e egy pillanatra engedni magunkat és élvezni a napsütést vagy ragaszkodunk a negatív gondolatainkhoz…
  • Hogyan állunk saját magunkkal? A sötét, “boszis” oldalunkat is el tudjuk-e fogadni magunkban? A gyengeségeinket is elfogadjuk és felvállaljuk? Képesek vagyunk-e a hibáinkkal együtt is békében és felszabadultan élni?

https://www.instagram.com/p/Bh_8FkdBxMH/

Peter Hollens YouTube csatornája a kedvenceim közé tartozik, szerintem fantasztikus zenész. Ez a poszt pedig nagyon találó! Sosem lehetünk elég felkészültek, ezért a tervezgetések sokszor csak az időt viszik. Néha csak menni kell előre, és amire szükségünk van majd útközben megtanuljuk!

https://www.instagram.com/p/Bh6wWLDApxu/

Az iamtheswimreaper insta-profilt azzal a céllal hozták létre, hogy felhívják a tengerparton lazítók figyelmét az ezzel járó kockázatokra és veszélyekre. Nagyon ötletes, figyelemfelkeltő és igazán találó a koncepció! Ezt a képet mégis egy másik nézőpontból emelném ki. Ugyanis sokszor halasztunk el dolgokat, és nem feltétlenül a legjobb prioritások mentén éljük a hétköznapokat. Pedig nagyon fontos, hogy ne csak teljen az idő, de éljük is meg az életet, amíg még megtehetjük!

https://www.instagram.com/p/BObNwv3hdcZ/

Szintén egy hasznos emlékeztető! Nem kívülről kell várni a változást, a megváltást, és nem is más embereket kell okolni. Ellenben a saját életünket csak mi magunk tehetünk, ha akarsz valamit, hát válj azzá! Keresd meg az utat magadnak, hogy az legyen, amit szeretnél! Ha boldog akarsz lenni, válj azzá Te magad!

https://www.instagram.com/p/Bh9-RIAg09p/

A közösségi oldalakra leginkább csak az életünk naposabb oldalának lenyomatait töltjük fel, és talán nincs is ezzel semmi baj. De ne felejtsük el, bármennyire is klassz valakinek az “insta-portfóliója”, Ő is elkezdte valahol! Te is elérheted a célodat, ha kitartóan teszel érte! 😉
(Katt a képre, hogy elinduljon a videó!)

https://www.instagram.com/p/BhEaw6iDtso/


Tetszett? További instant isnpirációkat >>ide kattintva<< találsz!
 
Nézz szét az ajánló sávban, hátha találsz mást is, ami érdekel! Kövess minket Facebookon, hogy ne maradj le a legújabb bejegyzéseinkről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük