Ultra Violet színű szépelgés

Ultra Violet színű szépelgés

Decemberben a Pantone ezúttal is kihirdette az év színét, ami 2018-ban az ultra violet nevű árnyalat lett. És ha már így benne vagyunk az év indításban, gondoltam melegedjünk egy kicsit bele ebbe a színbe, egy ultraibolya színű szépelgéssel!

 
A lila különféle árnyalatai – évszámtól függetlenül – rendkívül népszerűek, és időről időre teret követelnek a trendekben is. Ez nem is csoda, hisz karakteres színről van szó, ami ugyanakkor nem túlságosan kirívó, de stílust ad. Kellemes a szemnek, és remekül tud mutatni a legkülönfélébb környezetben is.
 
Ezt a színt a misztikummal és spiritualizmussal, a magasabb szintű szellemiséggel, valamint az új ötletekkel, ezáltal a technológiai fejlődéssel is össze szokták kapcsolni. A Pantone pedig egyenesen úgy fogalmazott, hogy megvilágítja az utat az eljövendőben.
 
(Katt a képre a videó indításához!)
Leatrice Eisman, a Pantone ügyvezető igazgatója szerint, bonyolult időket élünk, amely találékonyságot kíván. Az ultraibolya, ez a kék-alapú lila árnyalat egyfajta kreatív inspiráció a tudatossághoz, és a magasabb szintre lépéshez.
 
Laurie Pressman alelnök szerint az idei év színe sokkal többet jelent annál, hogy “mi a trendi”; valóban azt tükrözi, amire szüksége van a világnak napjainkban.
Tehát idén legyünk találékonyak, újítóak, és engedjünk teret az új ötleteknek!
 
Merüljünk, hát el mi is ebben a különleges színben egy rövid szépelgés idejére, és engedjünk, hogy hasson ránk!
 

 

2018-as év színe: Ultra Viola


Tetszett? Nézz szét az ajánló sávban, hátha találsz mást is, ami érdekel! Kövess minket Facebookon, hogy ne maradj le a legújabb bejegyzéseinkről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük