Nyaraljunk a jövőben! – Inspiráció augusztusra

Nyaraljunk a jövőben! – Inspiráció augusztusra

Instant Inspiráció Augusztusra

Egy igazán különleges témával érkeztem az augusztusi instant inspirációban. Sokat gondolkodtam, mivel is készüljek nektek ebben a hónapban és a nyaralás szinte kézenfekvő csapásvonal volt, de szerettem volna egy kis különlegességet csempészni a megközelítésbe. Végül a sors kisegített az ihlettel, így ezzel a bejegyzéssel fellebbentem az eljövendő korok fátylait és kiruccanást teszünk a jövőbe!

@VincentCallebaut
 
Kreatív fantáziával megáldott fényképészek, designerek, mérnökök elképzelései alapján állítottam össze ezt a röpke válogatást olyan elgondolásokról, amik segítenek elképzelni milyen új nyaralási lehetőségekkel bővülhetnek néhány évtized múlva az utazási irodák kínálatai.
 
Tartsatok velem erre a nem hétköznapi virtuális utazásra egyenesen a jövőbe! 😉
 
 

Hajózás a fellegekben

Erik Kalmas az óceánjárók mintájára álmodott luxus felhőjárókat. Vizualizációja pedig nem csak instagarmjának egyik legnépszerűbb képe lett, de bejárta az internetet is.

Úszó városok

Vincente Callebaut szerintem a jövőt vizualizálók (és tervezők) egyik ikonja. Futurisztikus zöld projektjei közül most az úszó városok kaptak helyet a listában.
 
 

Repülő szálloda

El tudnál képzelni kényelmesebb repülőutakat is? Hát Mac Byers nem csak elképzelte, de meg is tervezte a légi közlekedés jövőjét.
 

Kóborló trópusi szigetek

A tengerjárók és jachtok a jövőben talán nem csak méretükkel hódítanak majd, de kialakításuk is inkább hasonlít trópusi szigetekre, mint szokványos luxus hajókhoz.
 

Tengerre költöző városok

Úszó trópusok? Mi jöhet még? Az előző terv ötletgazdája, a Yacht Island Design akár a híres turistacélpontokat is tengerre költöztetné, ahogy egyik tervében Monacót álmodta luxushajóra.

***

Ha a jövőbe nem is ruccanhatunk át, de azért a jelen világában is bőven akad érdekes felfedezni való, szóval ha kedvet kaptatok a nagyvilághoz, nézzetek körül a Maiutazás.hu kínálatában, hátha sikerül kifogni egy kedvező ajánlatot. 😉

 


 
További instant inspirációkat >>ide<< kattintva olvashattok, vagy nézzetek szét a lenti ajánlósávban, hátha találtok más érdekességeket is. Kövessetek Facebookon, hogy ne maradjatok le az újdonságokról!
 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük